Nytt rekord!

Vi har slagit nytt rekord i kassan varje dag denna veckan :) Det blir fler pengar i kassan varje dag nu, bra vecka helt enkelt. Nu i helgen kommer det nog bli MYCKET att göra med. Dalarna har haft sportlov hela veckan och Stockholmarna är här, så nu till helgen lär vi slå rekord igen :) Det är KUL!

Läste Lindas blogg förut, hon hade vart ute på krogen och när jag läste kände jag verkligen att jag saknar nattlivet i Göteborg. Här uppe finns det ju ingen stans som man kan dra ut på, jo i Mora (2 ställen typ). Men va fan, när stänger dom då? Jo kl 1 kanske...men hallå? Det ska stänga 3 eller 5, för klockan 1 så har man ju börjat förfesta.
Ne, nu får de snart bli lite party här uppe, får ha lite personal fest!
Så Pernilla, Henke, Makke, Sandra (vet att du är gravid, men iaf), Sara, Kingen, Tomas, Malin, Kajsa, Denise och Joel..Nu vet ni vad vi har framför oss! FEST! Ett måste tycker jag, sen vad ni tycker bryr jag mig inget om, haha jo klart att jag gör. Men ett förslag är det i alla fall :)
Vi måste ju ha en rolig kväll innan säsongen är slut, kan ju inte vänta enda till avslutningen :P

Nej men nu ska jag nog dra på lakanet på täcke nummer två, kunde ju inte göra det igår för att det vart ju fortfarande fuktigt efter jag tvättat och torktumlat det, det hade ju snurrat in sig inuti mitt andra lakan. Så typiskt. :(

Puss och Kram ses på stan!

Nytvättade lakan

Det är vad jag har nu.
Hämtade precis upp den sista tvätten som var mina lakan. Så innan jag lägger mig ska jag bädda sängen. Nytvättade lakan är nog det skönaste man kan gå och lägga sig i :) Så mysigt!
Verkar inte som att någon har tid eller lust att komma hit heller, skulle väl frågat lite tidigare på dagen om någon ville komma hit så att dom inte hann att planera annat eller åkt hem.

All tvätt är ren nu i alla fall så nu väntar disken. Men det är ganska skönt och avkopplande att diska, man har så mycket tankar i huvudet då. Det är så roligt när det flyger in massa roliga tankar och funderingar i huvudet :)

Om jag inte nämnt detta innan så nämner jag det nu och om jag nämnt det innan så nämner jag det igen. Jag och Pernilla fick en idé häromdagen att klä granen med påskfjädrar. Så nu har vi en påsk gran. Den är jätte fin :)

Här är en bild (dålig kvalité, men man ser endå)



Puss och Kram ses på stan!

Golden Retrivers

Det är så bandet heter som spelar på after skiin denna veckan och dom är riktigt grymma!
Dagen började med att jag och Pernilla tog oss en springtur bort till Ica och handlade lite, då fick vi oss en lite motions runda :) Sen så tvättade vi lite kläder och sedan var vi på Coop och handlade ;) Man måste ju handla olika erbjudanden i olika affärer haha! Jag och Pernilla åkte upp med bussen till jobbet, slängde i oss en  liten matbit sen var det after skii :) Jag drack en cider och Pernilla drack inget alls, för hon skulle gå på sitt pass kl 18.
Kl 17 så åkte jag hem med Kajsa och Denise kom förbi här hemma för att hämta lite saker.

Nu sitter jag här vid datorn och funderar på vad som händer i eftermiddag och resten av kvällen. Ska slänga i den sista maskinen med tvätt vet jag, sen diska upp i köket. Men annars har jag inget alls planerat, blir väl datorn, tv/film. Får väl se om någon har lust att komma hit för att göra mig sällskap :)

Puss och Kram ses på stan!

Trött i kroppen

Idag har det varit en lång dag, började kl 9 och slutade kl 22:30. Vad gör man inte för sina medarbetare och sina vänner. Kajsa och Pernilla ringer mig och frågar om jag kan hjälpa dom i W-huset när jag slutat på Toppen. Skulle egentligen hjälpt till med serveringen men kom ju på att jag varken hade skjorta med mig eller rätt byxor på mig så jag sa att jag kunde ta disken. Det blev bra det, så när jag kom ner i W-huset var det bara att slänga på sig det underbart snygga disk förklädet och börja diska :)
Det var ju inte lite disk som hade samlats där, ingen hade ju diskat på hela dagen såg det ut som. Ett bombnedslag med andra ord ;) Men Jossan löste det hela till slut och ren disk fick dom :)
Men nu är jag trött i hela kroppen, stel som en pinne för den delen också. Massage ? JA tack! GE MIG det! :)

Sitter i mitt rum med benen upp på sängkanten och orkar inte flytta på mig en centimeter. Trött är jag inte heller, bara i kroppen. Men hjärnan är inte trött, fast än att den borde vara det.
Får väl ta och försöka lyfta  på röven och lägga mig ner i sängen så jag kan försöka sova om en liten stund.

Ledig imorgon, ska tvätta lite kläder, gå iväg och handla lite mat och så. :) Pernilla börjar ju inte för än 16 så vi ska umgås lite innan jobbet. Sen åker jag troligen med upp och går på lite after ski och sedan åker hem med Kajsa för hon slutar 5 :)

Nu är jag slut på tankar och idéer gällande skrivandet just nu så jag säger bara:

Puss och Kram ses på stan!

Rövkn*llad och våldtagen

Det kan man kalla jobbet under dagen. Jävlar va mycket det vart idag! Kl kvart över 11 vart vi redan uppe i varv, då hade vi krängt ut 10 beställningar redan. Från öppningen kl 11 till kl 15:30 så vart det fullt ös medvetslös hela tiden. Man hann inte ens andas kändes det som. Uppe i varv till 1000 verkligen.
Stockholms vecka är det nu, och det är inte lite folk som är här heller. Jag tippar på att det bor minst 6 personer i varje stuga, och vi har ju ganska många stugor här uppe med. Låter kanske lite med 6 personer, men om man gångrar det med 700 så blir det en hel del, närmare bestämt 4200. :)

Är hemma i lugn och ro nu i alla fall, har duschat, tittat lite på tv och så har jag precis slängt in mackor i ugnen. Varma mackor till kvällsmat lät nämligen väldigt gott, så det fick bli så :)

Får väl se vad som händer mer ikväll, antagligen ingenting. Äta, tv, dator och sova troligen.

Men hoppas att ni har haft en bra dag och att ni får en fortsatt trevlig kväll.

Puss och Kram ses på stan!

Lugna söndagar?

Åter igen säger dom att söndagar ska vara så lugna för att det är avresedag, men tror ni inte att det kommer lika mycket folk som det åker? JO!
Mellan 11 och 12 var det jätte lugnt, men kl 12:15 ungefär då smällde det på med folk som bara den. Usch vad drygt det är när man bara är 4 inne som jobbar då, det behövs 5. Det har vi försökt förklara 7 miljoner ggr, men lyssnar någon? Nej, för att söndagar är ju SÅ lugna. Kan inte folket inse att det inte är lugnt på söndagar, speciellt inte när det är sportlovs veckor.
Gästerna fick i alla fall sin mat, blev mätta och belåtna, men vi kom inte iväg från jobbet tidigt. All disk stod och väntade på oss, kul (eller inte).
Väl klara med disk och städ så stämplade vi ut och åkte ner till Wärdshuset.
Pernilla, Sara och Henke jobbade och jag stannade kvar med dom. Henke åkte hem lite tidigare, när han skickat ut maten och sånt. :)
Det var la typ 7 pers på välkomst mötet ikväll och nästan inget övrigt follk som vart där och åt heller, så det gick bra.

Nu är vi hemma, jag har precis duschat av mig och Pernilla står i duschen nu.
Inte så kul att lägga sig när man luktar mat os, då luktar lakanen mat os flera dagar fram över.
Snart är det väl dags att tänka på refrängen och gå till sängs, jobbet väntar imorgon igen :)

Puss och Kram ses på stan!

Party kl 5 på morgonen !?!?!?

Ja visst , när man väl somnade så vaknade jag lika fort igen! vaknade till kl 1 , sen kl 2 och sslutligen kl 3. Då började jag fundera på om jag hade glömt att stänga av datorn för jag hörde musik jätte tydligt verkligen, men datorn var ju avstängd. Funderade på om jag  hade på cd spelaren men den stod ju i vardagsrummet avstängd, Pernillas dator tänkte jag då? Nej den vart ju också avstängd så jag fick för mig att det kanske stod en bil på utsidan och dönade musik och jätte hög bas, men ingen bil utanför heller. Jag hörde till slut att det var grannen snett under oss, så jag flög in i Pernillas rum och undrade hur fan man kunde spela musik kl 3 mitt i natten på volym 3800!!!!! Kl halv 4 på morgonen vart vi ner och ringde på hos dom, så öppnar det en brud i max 25 års åldern, vi ber snällt att få prat med dom som bor där. "Va?" sääger hon "Kan vi få prata med dom som bor här?" säger vi igen. "Stör vi?" frågar hon då!? "JA! Det gör ni" (hallå , klockan var ju liksom halv 4) "Okej, men vi kan sänka då" säger hon. Jo tack dom sänkte musiken i max 15 minuter sen dundrade dom på med precis lika hög musik igen!
Så klockan 4 var vi nere igen och ringde på, då stängde dom av musiken helt men öppnade inte dörren. Så kommer det en kille ner ifrån svalen och ser ut som ett frågetecken och undrar naturligtvis vad vi gör i svalen i pyjamas kläder. Då fick vi be honom att säga till att dom skulle sänka musiken, så säger smart head "Men dom spelar ju ingen musik nu". "Nej för att vi ringde på dörren 100 ggr och då stängde dom av musiken men vägrar öppna dörren"      "Jaha" säger killen då, "men jag ska säga till dom"
Tack igen fick ju vi säga då, så vi gick upp i vår lägenhet igen och skulle sova, tror ni att musiken vart nersänkt eller avstängd!? NEJ!!!!!!! Klockan var nu 5 på morgonen! Både jag och Pernilla skulle jobba idag!

Klockan kvart i 9 när jag skulle till jobbet så hörde jag fortfarande massa röster inne i deras lägenhet, jag hörde även basen slå, men inte lika högt trots allt. Pernilla berättar för mig senare när jag träffar henne på jobbet att när hon gick till jobbet halv 4 så hörde hon fortfarande röster och en dunkande bas inne hos dom! Tror ni man blir tokig då!? JA!!!!

Så jag har INTE sovit mycker inatt vill jag lova.
Vem spelar musik på högsta volym gånger 1000 kl 5 på morgonen!!!!!!
FAN!!!

Jobbet gick i alla fall bra, vi fick ju känna på att vi levde åtminstone, ca 250-300 lunch idag, mest hamburgare sålda :)

Nu är jag hemma och funderar på om jag ska dra ner till Bykrogen/Åbergs en sväng och ta en öl bara. Ska jobba imorgon igen ju :)

Puss och Kram ses på stan!

Det gör ont

Dagen har varit bra, varit i Mora och shoppat lite. Kom hem och började städa mitt rum, fick värsta bra ordning i min garderob eftersom att jag köpte en trådback att ha lite t-shirtar och underkläder i :)
Kollade på Let´s Dance med Pillan här hemma och allt har varit jätte bra.

Nyligen läste jag Lindas blogg och blev fundersam på vad som hade hänt. Skrev en kommentar och får ett sms av henne. Jag blev helt chockad och vart tvungen att ringa upp henne.


Linda du ska veta att även om du inte står mig nära så bryr jag mig om dig. Jag hatar verkligen när folk är ledsna, jag blir så ledsen själv då. Man kan inte alltid vara på topp och speciellt inte när sådana här saker händer. Jag vet själv hur det är, och det vet du med. Jag var bara tvungen att ringa upp dig för jag ville inte låta dig sitta i ensamheten själv och vara ledsen, och som jag sa så kan du ringa mig när som helst. Även om jag kanske inte känner dig väl, så lyssnar jag gärna på dig om du vill prata eller om du bara känner dig ensam. Jag kan få dig att skratta om du behöver det, du minns ju när vi pratade sist då du inte kunde sluta skratta, du fick ont i magen av allt skratt :)
Men efter att vi la på idag så rann tårarna ner för min kind med, jag känner smärtan och saknaden med dig <3


Här är en liten dikt som jag kom på nu. Skriven fort på de känslor jag fick i kroppen efter vårt samtal. Dikten är till dig Linda:

Ett léende eller skratt kan fort bryta ut till gråt
Tårar rinner ner och kinden blir våt
All lycka och kärlek som finns i ens hjärta
Förvandlas väldigt fort till hat och smärta
När man förlorar någon är det aldrig lätt
Och man känner att man inte är komplett


Och LINDA jag tänker på dig (Glöm inte att du kan slå en pling 24/7)

Spola tillbaka tiden

Kände att jag behövde skriva lite till, få skriva av mig lite.
För er som är vän med mig på Facebook så kanske ni la märke till mitt namn igår, om att ibland önskar jag att man kunde spola tillbaka tiden. Ja, ibland vill man verkligen kunna spola tillbaka tiden. Ibland handlar det om små saker, ibland handlar det om större saker.
Iblans funderar jag på att livet var mycket lättare när man var liten, tänk er sjävla när man var 10 år, sprang runt och lekte med alla sina kompisar. Mamma och pappa dom var överbeskyddande på ett snällt sätt, man gick till skolan och hade kul, man gjorde precis som man ville. Visst kan man göra som man vill nu med, men man måste alltid tänka på konsekvenserna.

En annan sak som känns tråkigt just nu med är att jag är singel. Det är väl både positivt och negativt...men det är tråkigt och ensamt i längden.
Visst man är singel kan göra vad man vill utan att någon där hemma bryr sig om vad man hittar på för dumheter. Men känslan av att veta att det finns någon där hemma som väntar på en när man kommer hem, en som älskar dig, en som bara finns till hands, en som finns i din närhet, en som man kan somna brevid. Ligga och kolla på tv/film med, hitta på roliga saker tillsammans med, många utav er vet alldeles säkert vad jag menar, eller hur?

Jag vill hitta någon snart som jag kan få säga orden "Jag älskar dig" till. Tänk att tre små ord kan betyda så mycket. Jag värdesätter dom orden väldigt högt i alla fall. Det är inga ord som jag springer runt och säger till alla jag träffar, då tappar orden sitt värde enligt mig.

Nej, nu ska jag sluta vara så blödig. Men ibland måste man faktiskt få skriva av sig, det är väl lite därför man bloggar med.

Sköt om er alla nu!

Puss och Kram ses på stan!

Today is today

Vakna var väl det första jag gjorde idag, det brukar ju oftast vara en väldigt bra start på dagen :)
Jobbat med Fredrik, Peter, Henkan och Lena. Måste säga att Lena är en för jävla rolig person, hon är KUUUL! Så sjukt snäll och helt underbar, hon är väl  40+ men helt crazy! Jag älskar att jobba när hon jobbar :)
Henne kan man skratta åt och med hela dagarna, hon säger roliga saker och man kan skämta med henne hela tiden.
Efter jobbet så blev det till att göra pannkakor, Pernilla hade gjort en smet och så stekte jag lite först sen tog Pernilla över. Hon var duktisch! Hon brände inga alls, det var det bästa, hon brukar alltid få värsta rycket när hon steker pannkakor för det blir inte bra när hon gör det. Men idag blev det TOPPEN och hon var jätte nöjd själv med :) BERÖM till PERNILLA :)

Efter maten gick vi bort till Joel och Denise för dom fick inte igån sin skrivare och vi lyckades inte med det heller. Kajsa kom bort och hämtade mig och Penrilla så tog vi en liten sväng med bilen. Glida runt på snön är kul!
Kajska åkte hem och ingen filmkväll blev det idag heller. Ringde Henke och pratade med honom om glass, för vi tänkte hälsa på Rättviks glass imorgon men han skulle iväg på möten så det gick inte som synd var :( . Han kunde inte heller komma på filmkväll idag, så vi får helt enkelt ta det en annan gång då fler kan :)

Nu sitter jag i köket, bloggar, lyssnar på musik och funderar på allt och inget.

Puss och Kram ses på stan!

Filmkväll?

Jobbat hela dagen, kommer hem, Pernilla äter lite middag för att jag hade redan ätit på jobbet.
Pernilla hade städat lite idag, möblerat om i sitt rum, det blev väldigt bra tycker jag :) Sen hade hon hängt upp Gutítar Hero gitarrerna på väggen i vardagsrummet plus hängt upp Sing Star mikrofonerna, hon är lustig hon :) Men de blev ganska coolt! Vi gick bort till Helicon (en liten kiosk+filmuthyrning), där köpte vi lite smågodis och började kolla efter lite filmer. Helt plötsligt står Jonte brevid oss, han va där och handlade och han fyller 20 idag så vi grattade honom, GRATTIS JONTE (igen).
Jag och Pernilla fick oss en idé att köpa 10 vhs filmer för 100 kr, så frågade vi om Kajsa, Malin och Henke ville komma hem till oss på lite filmkväll, men Kajsa och Malin kunde inte för dom jobbade och trodde att dom skulle komma iväg sent från jobbet. Henke tackade så mycket för inbjudan men kunde tyvärr inte komma, vi skulle ta det en annan dag tyckte dom.
Så jag och Pernilla kollade lite på tv för oss själva sedan beslöt vi oss för att strunta i film vi med. Mycket roligare när man är fler, eller hur?

Imorgon = Filmkväll ? Någon som vill !?
Ni är välkomna i alla fall ;)

Nu ligger jag i sängen, ska nog ringa lilla Zomia strax och byta några ord med henne :)

Sov gött och dröm sött alla sen!

Puss och Kram ses på stan!

Grattis brorsan!

Grattis storebror på din födelsedag !

Idag har jag jobbat första dagen på ett tag nu, vart ju hemma i Göteborg och överraskade alla.
Dagen har gått bra, flytit på som den ska göra. När jag kom hem så håller Pernilla på att laga mat så vi åt lite korv med makaroner, enkelt och gott. Efter det så har jag sjungit lite sing star för mig själv sen vart Pernilla med lite grann å.
Ringde precis brorsan och sa grattis, smsat lite med allt och alla och funderar på vad jag ska göra nu.
Är lite slut på idéer både på vad jag ska göra och skriva, men så är det ibland.
Kan ju i och för sig berätta att i söndags så blonderade jag håret så där på vinst eller förlust, men det blev faktiskt coolt tycker jag! Ska slänga upp en bild snart :)

Puss och Kram ses på stan!

          Utan keps

          Med keps

Seg måndag

Igår så vart det söndags tradition som vanligt, Bykrogen med gänget. Jag, Sandra, Kajsa, Makke, Pernilla, Denise, Joel, Kingen och Henke vart där och Matilda kom förbi snabbt för att säga hej :)
Vi satt där till det stängde (22:00) sen bar det av hem till oss, alla utom Matilda, Makke och Sandra då. Henke pratade glass ett bra tag och vi har en jätteidé nu till sommaren. Vi drack vidare här hemma och till slut så kom Champagnen fram, GOTT! Joel och Denise försvann hemåt efter ett tag och till slut så var det läggdags. Men somna gjorde man inte, ne för man skulle hållas vaken av någon såklart, glass mannen själv. I och för sig så pratade vi ännu mer om planerna inför sommaren.
Sen halvsov jag mig igenom natten som var kvar och det lilla jag sov på morgonen, så trött kan man säga att jag vart idag.
Pernilla stack till jobbet kl 10 och då kom Nicklas för att hämta sina knivar, sen så vaknade Kingen och Henke till men Kingen var den enda som gick upp, den andra latmasken låg kvar i sängen. När kl var 13 så kom dom slutligen iväg hemåt och då gick jag in och somnade i mitt rum. Har sovit i 3 timmar nu, helt underbart!

Får se vad som händer resten av dagen, ska väl försöka äta något. Kajsa skulle i och för sig komma hit efter jobbet, så ska vi kolla med Matilda om hon vill hälsa på med. Så har vi lite myskväll en måndag, för till helgen blir det ingen :(

Puss och Kram ses på stan!

Nyvaken , nyduschad och hungrig


Precis som rubriken så är jag ganska nyvaken , alldeles nyduschad och jättehungrig. Har bara inte orkat fixa frukost ännu, ni får kalla mig lat om ni vill. Flyttade ut datorn till vardagsrummet, så jag sitter här och pillar med datorn och kollar på tv. Idag ska jag nog låna Pernillas hårddisk och lägga in all musik på datorn.


Nu lite om gårdagen:
Åka skoter på sjön var kul som jag redan skrivit. När jag skulle iväg till Matilda så fick jag kläd beslutsångest, visste inte vad jag skulle ha på mig. Så jag ringde upp Matilda så fick hon hjälpa mig genom telefonen. Resultatet blev kanon och jag var nöjd :) Nu var det bråttom till Matilda så jag skyndade mig iväg, när jag kom dit så hängde hon tvätt så fick jag vispa grädde för hon skulle hämta mer tvätt. Nu får man jobba hemma hos sina vänner med haha! Katarina kom också hem till Matilda så kollade vi på Melodifestivalen. Igår var den ju till och med bra! Vi tittade inte klart på hela utröstningen utan vi åkte upp till Jontes fest. Där var det ganska mycket folk och när vi kom höll han på att öppna presenter. Sen var det sång och dans, Matilda försökte som vanligt få upp mig på dansgolvet men lyckades inte. Richard och Katarina försökte också få upp mig på dansgolvet, men det där med att dansa nykter är inte riktigt min grej (inte onykter heller för den delen, men då är det lättare att få upp mig). Jo, jumpstyle dansar jag gärna nykter som onykter, det är kul. Speciellt när man bor under oss och hör det, eller hur Sandra och Makke ? :)

Men nu kommer liksom grejjen: Igår så ställde jag mig upp på dansgolvet självmant till slut, det såg ju så kul ut och det började rycka i kroppen på mig, jag måste ju erkänna att jag ÄLSKAR att dansa egentligen, vet dock inte varför jag inte gör det oftare. Det är ju KUL!

Kajsa kom förbi en sväng till Jonte med, men hon ville inte stanna. Hon skulle till krogen i Mora och ville ha med mig dit, men tackade faktikskt nej. Jag ville gärna, men kände att det kommer troligen bli sent och jag vill komma hem i tid.
Halv 1 så åkte vi hem och jag satte mig i vardagsrummet vid datorn, sen så tog jag in den till rummet. Kopplade in alla sladdar och mobilladdare sen så somnade jag tydligen. För i morse när Pernilla kom in i mitt rum och sa att hon skulle jobba så stod datorn på, mobilen låg i laddaren under en kudde brevid mig och jag hade somnat i den mest konstiga ställningen.

Tack alla för igår i alla fall!

Puss och Kram ses på stan!

Åka skoter på sjön!

Kajsa kom och hämtade mig och Pernilla i Mora, snäll hon är :)
Så åkte vi hem till oss, tittade på tv, Kajsa fixade i ordning sig, plattade håret och sånt tjafs ;)
Vi drog ner till Coop och handlade lite saker, för vi hade tänkt att göra pannkakor och sen färga mitt hår. När vi kom upp och skulle börja med allting så ringer Kajsas telefon, det var Emil som sa att nu ska ni med ut på sjön och åka skoter, grilla korv och bara ha de gött. Sagt och gjort jag och Kajsa åkte till OK tappen där Emil och Erik kom och hämtade oss med skoter. Vi drog ut på sjön och där väntade lite fler folk, dom hade gjort upp en liten brasa så vi grillade korv och lekte med skotrarna.
Det hääääääär va de roligaste! Som vi säger!

Nu sitter jag hemma i lägenheten och har precis tinat upp mina fötter för dom var som is när jag kom hem. Ska hoppa in i duschen sedan försöka få i mig en matbit innan jag drar upp till Matilda för att se på melodifestivalen och ha myskväll. Jag missade ju nämligen den igår, så jag får gottgöra det hela idag.
Vi ska troligen vägen om Jonte sen med som har 20 års fest. Så får väl se när man kommer hem ikväll.

Puss och Kram ses på stan!



Tog en bild ut över sjön.
Syns inte att det är en sjö men det är det! Orsasjön :)
Så vackert!

Kört på en älg!

Startar med gårdagen.
Igår så åkte jag och pappa över till min storasyster och hälsade på, tog en fika och satt å tjötade! Det var trevligt, har ju inte träffat henne sen innan jul.
Sen så åt jag och pappa lite lunch, korv på Coop :) När jag kom hem så satt jag bara hemma och softade, lyssnade på musik och la över lite saker i den nya datorn.
Mamma och pappa kom hem från sina jobb och jag fick lite middag, hemmagjord pytt i panna med stekt ägg till, tack pappa :)
Nu va det bara att vänta på att mamma och pappa skulle åka iväg in till stan, mamma provade 7 olika sorters kläder och funderade på vad hon skulle ha på sig. Dom kom i alla fall väg till slut och för er som undrar så skulle dom gå på Rondo, Jerry Williams/Jerka, det hade mamma fått i present när hon fyllde år nämligen.

Nu var det dags för mig att komm på vad jag skulle göra resten av kvällen, jag ville ju så gärna ut på krogen men skulle ju upp klockan 5 dagen därpå (idag). Men vad gör jag? Jo jag går ut på krogen ändå! Sa till mig själv att jag kan ju ta en cider eller två, sen inget mer, ta det lugnt liksom. Två cider blev det inte, det blev en drink och massa cider istället, men jag kom hem vid 1 och somnade så gott.

Nu sitter jag och Pernilla på tåget från Hallsberg till Borlänge. Vi skulle egentligen fått vänta en timma i Hallsberg på tåget men vi fick inte vänta något alls. Det var nämligen så att tåget från Göteborg till Hallsberg körde på en älg på vägen. Det hääääär va de sjukaste! Så vi fick en luftläcka på loket som var tvunget att lagas innan vi kunde få åka vidare, mitt ute i skogen var vi. Vi såg inte skogen för träden var ivägen! Så vi var försenade i 40 minuter, att det alltid ska hända oss något.
Jag tog ett kort på loket när vi klev av, så ni ska få se en bild på ett blodigt lok, haha.

Puss och Kram ses på stan!



Överraskning

Nu har jag inte skrivit på några dagar...

Kan ju börja med att berätta att i måndags blev det ingen bowling. Blev tv spel hemma hos Malin med henne, Kajsa, Pernilla, Zandra och så va Daniel med lite  grann. Det var kul!

Tisdags jobbade jag. Lugn dag, så jag skottade snö på altanen vid Toppstugan med Pernilla. Solen låg på så himla fint så jag tog ett kort med mobilen och skickade det till pappa. Gissa om han blev avundsjuk, JA ! Vart så himla varmt när vi skottade så jag tog av mig i T-shirt en stund. Ska lägga in bilden sen med.

Tisdagskvällen fick jag och Pernilla en crazy idé, vi åker hem till Göteborg imorgon sa vi. Sagt och gjort vi bokade nerbiljetter, hämtade ut dom, packade varsin väska och åkte till Göteborg på onsdagen.
Ingen visste om något så igår överraskade vi en massa folk. Snacka om att mamma och pappa blev försvånade, men glada :)

Idag, torsdag så var jag med Pilen i Ulricehamn och åkte snowboard. Det var Christer, Maria, Vincent, Simon, John, Jonas och jag och vi hade faktiskt jätte trevligt. Tur med vädret hade vi också. Inga långa värsting backar, men helt okej backar för att ligga så långt ner i landet.
Nu ikväll så har jag vart med lite kompisar, suttit och tjötat skit med dom, sen har jag även träffat min nya granne ;) Även kallad "Snygg Patrik" så nu vet alla det.
Nej vi har inte gjort något, jo kramats :) MYS

Nu är det dags att sova för min del.

Puss och Kram ses på stan!


Jävla fritös!

Kan ju börja med gårdagens kväll.
Björn och Angelica kom hit en stund, vi tittade på melodifestivalen tillsammans hemma hos oss.
Låten med hon af Uggla eller va hon nu hette , låten "Snälla nånting!?" (minns inte vad den heter!) Det var nog den SÄMSTA låten genom tiderna enligt mig. När hon sjöng så tänkt jag "snälla, snälla sluta sjung, det är en skam för Sverige!"
Någon annan som håller med eller tycker olikt, så kommentera gärna.
Efter melodifestivalen så körde Björn upp oss till Matilda. Där vart det en hel drös med folk. Alla var jätte trevliga och vi hade skojj. Vid 11 så gick jag och Pernilla hem, vi skulle ju trots allt upp och jobba idag.

Idag har jobbet gått bra om man bortser från den jävla fritösen! Vi har haft 2, men ena har slutat fungera och den andra lägger väl av vilken dag som helst. Kul när alla ska äta pommes med, man kan ju inte skicka ut någonting då, eftersom att pommesen tar 1000 år för att inte fritösen funkar som den ska! ÅH!!! Och nu är det sportlov med!

Nu sitter vi hemma i lägenheten, Pernilla har varit jätte duktig och diskat massa disk så nu är det inte mycket att diska kvar, men jag ska iväg och diska upp det sista :)
Inget Bykrogen ikväll :(         Macke, Denise och Joel är på kryssning, Kajsa ska städa, Malin skulle äta hemma för hennes kille hade gjort mat. Så då blev det bara jag, Pernilla och Sandra kvar, inte mycket att hänga i en gran, så Malin, Kajsa, Pernilla och jag bestämde oss för att imorgon ska vi spela bowling!
Sandra, du är inräknad i detta med, så om du läser innan jag hinner säga det till dig så kan du ju kommentera, haha.

Nu blir det till att diska sen titta på tv eller göra något annat. Pilla navel ludd eller så.

Puss och Kram ses på stan!

Stress dag

Idag har det varit MYCKET på jobbet. Mycket folk och mycket mat. Mer behöver jag inte säga för ordet MYCKET beskriver ungefär dagen som varit!
Efter jobbet gick jag och Pernilla på after ski, det lilla som va kvar.
Vi åkte hem med Katarina :)
Matilda har bjudit hem oss till henne idag, Melodifestivalen och lite dricka :) Vi får se om vi drar över till henne annars kollar vi på Melodifestivalen här hemma.
Björn och Angelica ringde och hörde vad vi skulle göra ikväll med så vi får väl se om dom kanske kommer över en sväng nu.

Finns väl inte så mycket mer att säga om denna dagen hittills

Puss och Kram ses på stan!

Mysig fredag !

Dagen började med jobb.
Idag vart det mycket mer folk som kom och fikade än igår. Mellan klockan 11 och 12 så hade vi 10 gånger fler människor som fikade än vad vi hade på hela dagen igår. Trots att det var sämre väder idag än igår.
Vid halv 6 så fick jag och Lena åka hem. Hon hämtade upp sin son på vägen och han var rolig och trevlig, liten kille på 11 år. Han frågade massor och var väldigt pratglad. Jag blev i alla fall avsläppt hemma och då ringde jag Matilda för att fråga när hon kunde komma över.
Klockan halv 8 skulle hon komma så nu var det bråttom med att duscha, laga mat och baka. Vi var ju tvugna att handla innan med, för Matilda är ju laktosintolerant (nu vet alla det). Vi bakade i alla fall en kladdkaka sen hade vi köpt dipp som hon kunde äta, så hon blev värsta glad för att vi tänkte på henne så väl :)

Fram med alla chipsskålar och popcorn skålen, dippen plus kladdkan och man får inte glömma dricka, för nu var det Let´s dance på tv! När nyheter och allt sånt tråkigt mellanåt var så sjöng jag och Matilda lite Sing Star medans Pernilla va förste låtväljaren! Sen vart vi tvugna och se vilka som åkte ut och sen vart det Sing Star igen, för då hade jag sprungit ner till Macke och lånat Svenska Hits skivan :)
Tiden sprang iväg och Matilda blev trött, hon brukar ju sova vid 10 annars (Gud vad jag älskar att retas med henne!) Så hon åkte hem, jag och Pernilla satt kvar lite vid tv:n, men nu sitter jag i mitt rum och funderar på att sova.
Ska ju trots allt upp imorgon för att jobba igen.

Ny dag, nya möjligheter

Just ja : TACK MATILDA OCH PERNILLA för en JÄTTE trevlig myskväll! MÅSTE göras om igen Tack å tack!

Puss och Kram ses på stan!

Överraskning !

Idag så åkte jag och Pernilla med Macke upp till jobbet klockan 08:30.
När vi kom upp till W-huset så började Macke jobba, jag och Pernilla satt och väntade på att Anders, Fredrik eller Henkan skulle komma upp till jobbet så jag kunde få åka upp till toppen och jobba lite :)
Vid halv 10 kom Anders, sen kom Fredrik och hans kompis Peter som skulle hjälpa till i köket idag och få lite introduktion uppe på toppen.
Vi var många inne idag på jobbet så jag och Anders fick gå hem vid 3.
Jag smsade Pernilla och sa att jag hade en överraskning till henne och det var att jag skulle komma hem tidigt, då sa Pernilla att hon hade en överraskning till mig med.

När jag kom hem så slängde vi in en maskin tvätt sen när jag kom upp i lägenheten så låg det en Expert påse i min säng. Pernilla hade varit i Mora och köpt min dator! :) TACK PERNILLA!!

Så nu sitter jag vid min mini pc och grejar, installerat lite program och så.
Nu ska vi lägga in lite fiskgratäng i ugnen så ska vi äta lite när det är klart, så får vi se vad som händer senare.
Denise skulle komma förbi en sväng senare och hämta lite saker, vad det nu var. Så henne får vi träffa en snabbis idag.

Får väl se om jag lägger till något mer sen.

Puss och Kram ses på stan!

Onsdag och datorn skulle komma in idag !

Äntligen så skulle jag få köpa min dator. Åkte in till Mora vid 12 tiden med Pernilla för att köpa datorn.
När vi kom in hade dom inte fått in sin leverans ännu så vi skulle komma tillbaka om en halvtimma, så det gjorde vi.
När vi kom tillbaka gick dom in för att ta fram en dator men då visade det sig att dom inte hade fått med datorerna i den leveransen utan dom skulle få in dom imon sa dom, alltså torsdag.
Så det kändes sådär kul, åkt in till Mora helt i onödan så det blev att sätta sig på bussen hem igen.

Mitt på dagen så pratade vi med Kajsa och bestämde att på kvällen skulle vi åka pulka i pulkabacken. Så jag och Pernilla laddade upp rejält, vi kokade varm choklad, bakade kladdkaka och negerbollar/chokladbollar.
Det här skulle bli en lyckad kväll hoppades vi på :)
Kajsa kom ner och hämtade oss vid halv 9 tiden på kvällen och vi åkte iväg till backen.
Vi hade hur kul som helst, åkte tåg, hoppade på hoppen och ramlade lite med. Vi fotade lite grann och filmade lite, så bilder och länk till youtube filmer kommer senare :)

Efter vi åkt pulka så åkte vi hem till Malin för att hälsa på henne efter jobbet, hon hann tyvärr inte åka någon pulka med oss :(
Så det får bli pulka åkning någon mer dag när alla kan vara med :)

Vi satt och fikade lite hemma hos Malin och vid 12 snåret åkte vi hem. Då var det till att gå och lägga sig och sova

Puss och Kram ses på stan!

Mys middag , tisdag

Denna dagen så jobbade Malin på ett bageri och hon hade sagt till oss att komma förbi för att säga hej. Mycket riktigt så löd vi lilla Malin och gick förbi när hon jobbade och vi köpte oss varsin semla. Den var jättegod!
Idag hade jag och Pernilla bestämt oss för att äta helstekt fläskkotlett med potatisklyftor och bearnaise sås.
Till slut blev det helstekt fläskkotlett med potatishalvor i ugn och bearnaise sås, så det var ingen större skilnad. Malin va över på middagen och sedan fick hon lite kaffe och nobless choklad. Jag tände ljusen i vardagsrummet och satte på tvn, så vi hade en riktig myskväll här hemma. Kajsa kom över lite senare och så satt vi vid datorn, la in musik på Malins mobil sen så skrämde vi upp Malin och Kajsa rejält med en kul sak på internet.
Kvällen var i alla fall riktigt trevlig, vi tackar för den :)
Det måste göras om, men då ska Kajsa vara med på middagen också! :)

Puss och Kram ses på stan!

Mora , dator ?

Idag vart jag in med Pernilla och Björn till Mora.
Hade tänkt att köpa en mini pc, det stod att dom skulle ha den inne i affären i Mora. Hade dom det tro!? Nej, dom sa att dom skulle få in den på onsdagen. Vi gick i alla fall runt lite i Mora, sen blev vi  hungriga och åkte till "Rondellen" och åt varsin pizza.
Jag och Pernilla beställde in en Vesuvio och en Kebabpizza för vi va tvugna att smaka på kebaben om den var godkänd. Tro det eller ej men den var helt okej :)
Vi blev ganska chockade för här i Dalarna har dom inte alls lika god kebab som hemma i Göteborg.
Nästa gång jag vill ha kebab här uppe så blir det pizzerian i Rondellen :)
Sen så gjorde vi nog inte så mycket mer på måndagen, tog det väl mest lugnt antar jag. Kommer inte ihåg något mer i alla fall

Puss och Kram ses på stan :)

Är det på väg att bli en tradition ? Söndag

Klev upp på morgonen och åkte till jobbet. När jag kom in i Wärdshuset så var Kenneth och Fredrik dom två första jag träffade på och Kenneth frågade mig om jag mådde lika bra som han. Jag kände inte av att jag druckit, jag vet väl vad jag tål. Hallå!? som jag och Joel säger! haha!
Jobbet flöt på som vanligt, Fredrik gick tidiagare för han skulle iväg och pilla med något.
Jag och Anders hade ganska mycket kvar då, diska, städa köket, städa matsalen räkna kassan, låter kankse lite men det är ganska mycket på 2. Det gick i alla fall bra till slut. Under tiden vi städade så pratade jag med Pernilla i telefon lite, hon kom "hem" idag! Så nu är jag inte ensam i en 4:a längre, utan nu är vi 2 :) JA !!!
När vi bankade in kassan i W-huset så pratade jag med Malin och Kajsa och dom frågade om jag skulle med ner på Bykrogen efter dom slutat så jag ringde Pernilla och frågade om hon ville hänga med.
Tror ni att vi hamnade där!? JA ! haha denna söndagen igen :)

Så runt halv åtta på kvällen såg vi att Macke och Sandra gick  till Bykrogen. Sen gick jag och Pernilla ner och där satt Macke, Sandra, Denise och Joel.  Sen när Kajsa och Malin hade slutat jobbet dök dom med upp. Nu var jobbgänget samlade igen. Vi satt där snackade lite skit och skrattade som vanligt! När Bykrogen stängde så drog vi hem till Macke och Sandra, det var kul!. Vi sjöng sinsgstar, dansade på dansmatta och spelade eye toy. Kajsa ägde på dansmattan och jag ägde på singstar! haha
Till slut blev både Sandra och Macke så trötta så vi blev utkastade, ne nu lät det taskigt. Dom bad oss så snällt att gå för dom ville sova :)

Vi satt i alla fall och pratade om att det här kommer bli som en liten tradition. Nu har vi ju faktiskt gjort samma sak två söndagar i rad, men det är kul!

Tack för en trevlig kväll!

Puss och Kram ses på stan!

Jobb och drinkar :) lördag!

Dagen började med att jag blev hämtad av Henkan och vi drog till jobbet. Vi jobbade på som vanligt under lunchen, det skulle ju vara en "lugn" dag men tror ni på det!? Nej, här finns inga lugna dagar eller lugna helger som dom säger utan 19tusen i kassan på lunchen. BRA jobbat :)
På kvällen hade vi en extra beställning, en a la carte beställning. 3 rätters för ett gäng på 30 personer och 2 rätters för ett gäng på 7 personer och alla var hur nöjda som helst.

Förrätt: Räk cocktail med ruccola creme och en rostad brödskiva
Varmrätt: Majskyckling på en grönskasbädd, klyftpotatis och pepparsås
Dessert: Nötkaka med hallonsås och grädde

Efter alla gäster gått hem och vi städat klart stämplade vi ut och bankade in kassan.
Nere i Wärdshuset var det disco för juniorerna (längdskidåkarna som vart där i veckan). Så jag valde att stanna kvar nere på Wärdshuset och sätta mig i baren för att dricka lite drinkar, GOTT!
Jag och Kenneth (kocken i W-huset) satte oss i baren, tjötade med en ifrån Ryssland. Efter alla gått hem så kändes det taskigt att låta Denise och Joel städa hela W-huset så jag ställde mig i disken och hjälpte till med att diska och ställa ut glas så slapp dom det jobbet :)

Kom hem kl 4 på morgonen och då var det dags för mig att sova

Natti för min del då :)

Puss och Kram ses på stan !

RSS 2.0