Stockholm

Igår så åkte jag, Pernilla, Sara och Hugo ner till Stockholm för Hugo skulle till sin pappa. Eftersom att jag och Pernilla var lediga så va vi så snälla och hängde med Sara ner :)
Vi lämnade Hugo hos hans pappa sedan åkte vi till Kista och var in på köpcentrumet där. Där inne stressade vi oss igenom några affärer sen slängde i oss en matbit för att sedan åka hem igen. Vi skulle ju nämligen spela volleyboll turnering i Norrbacken med jobbet, men på vägen hem fick vi reda på att alla i restaurangen hade dragit sig ur, så då vart det bara 3 kvar som ville spela så då blev det inget av vårat lag. Då beslöt vi oss för att stanna i Borlänge på vägen, vid Kupolens köpcentrum. Så igår shoppade vi lite små saker, jag handlade en ny ryggsäck bland annat :)

Idag har jag jobbat, sedan hade jag och Penrilla skoter uppkörning som vi blev godkända på :)
Så nu har vi uppskrivningen kvar sen har vi förarbevis för terrängfordon :) Gött!
Ikväll får vi väl se vad som händer, inget planerat alls. Malin skulle höra av sig om hon kom iväg tidigare från jobbet så då kanske vi ska leka med henne. Annars blir det väl till att vara hemma, kanske börja packa lite smått, säsongen är ju snart slut...

Ni får ha de så gött alla!

Puss och Kram ses på stan!

Rullbo

Nu sitter jag i köket i en stuga i Rullbo.
Jag, Pernilla, Sara, Kajsa och Hugo är här men vi saknar Malin, Zandra och Filip. Vi har i alla fall grillat både korv och fläskkotlett idag och har haft jätte mysigt :)
Det är Saras stuga som vi åkte ut till idag, solen har skinit hela dagen.
Efter middagen så hoppade vi ut och satte oss i bastun, det vart hur mysigt som helst. Det vart bara jag, Kajsa och Sara som bastade, Hugo sov och Pernilla ville inte vara med. Jag, Kajsa och Sara satt och pratade om allt och inget sen så efter ett tag så gick Sara så då satt jag och Kajsa kvar. Vi har haft långa samtal om både det ena och det tredje, fast vi har pratat mest om sommaren :)

Ne nu ska jag nog lägga mig
God natt

Puss och Kram ses på stan!



Beslut

Ibland måste man ta svåra beslut i livet och ibland väldigt lätta.
Just nu är väl frågan om vad man ska göra i sommar, vart ska man jobba, vart ska man bo.
Inte för att vara taskig mot mamma eller pappa men jag kommer flytta hemifrån så fort som möjligt när säsongen är slut nu.
Sen vart jag hamnar det vet ingen ännu och ännu mindre jag. Men hemma hos dom kommer jag inte bo så länge till. Känns ju konstigt att ha bott hemifrån i ett halvår och sedan flytta hem igen, då kan man ju lika gärna fortsätta att bo ensam.

Ne, man ska inte ägna för mycket tid åt allt tänkande heller för då kommer man ingen vart. Då brukar man oftast stanna upp och bara bli kvar där man är. Så nu blir det att ge tid till något annat. Får väl se en liten film tills jag blir trött eller så.
Sen blir det dags att sova, ska ju upp och jobba imorgon igen :)

Puss och Kram ses på stan!

Ny tröja!

Köpte en ny tröja förra tisdagen med.

Så här ser den ut.


Nu vart det längesen

Ja, nu vart det längesen jag skrev. En vecka sen närmare bestämt. Men har inte hunnit med att skriva nu när familjen var här, umgicks ju med dom när jag inte jobbade. Jag och Pernilla hade personlig skidskola med Tova och Natalie. Så nu kan dom åka lite skidor med (4 åringarna). Vi vart även nere på bowlingen en dag och spelade en omgång, det vart jag, Pernilla, Robin och Clas, men Pernilla spelade inte. Jag har väl inte gjort så mycket mer än att jobba och umgåtts med familjen sen sist jag skrev.

Idag vart jag och Penrillla in till Mora och träffade Sara och Hugo, jag köpte ett par skor sen fikade vi en sväng. Efter det åkte vi hem till Sara och åt en liten matbit. Sen bar det av hem till oss för att tvätta och sedan skulle Sara jobba. Jag och Pernilla skulle på skoterkurs idag men den blev tyvärr inställd. Vi åkte med till jobbet i alla fall. Alltid trevligt att umgås med dom på jobbet. Så vi vart där under kvällen sen när vi stängde så sjöng vi lite kareoke för oss själva samtidigt som vi städade :)

Nu sitter jag här hemma i köket och ska strax lägga mig, ska jobba imorgon :)

Ha de fint

Puss och Kram ses på stan!



Mina nya skor ! <3

Familje dag

Jobbade från kl 9-13 idag. Vart så lugnt så jag fick gå tidigare. Det var kul för mig för att min bror och hans familj hade kommit upp till Grönklitt då. Så jag lånade mammas skidor och lärde brorsans dotter att åka skidor. Pernilla hade lärt Hugo (Saras son) att åka skidor under dagen. Så nu va de två små knoddar som åkte ikapp i backen. Bägge två vart jätte duktiga tycker jag, väldigt snabb och lättlärda :)
Sen vart det lite after ski med familjen, Pernilla, Sara och Hugo :) Tova (brors ena dotter) och Hugo dom fann varandra ganska snabbt, dom sprang runt i Wärdshuset och lekte och hade skoj! Det här va de roligaste! Den meningen lärde Pernilla Hugo på dagen idag med, så nu är han en i gänget. BRA HUGO! :D

Efter after skiin så åkte vi hem med Sara. Mamma, pappa, bror och hans familj gick antagligen upp till stugan och mös lite. Jag och Pernilla tvättade lite när vi kom hem. Sen så vart Björn och Angelica här på besök en snabbis.
Jag har även försökt städa undan lite i mitt rum så att syrran och hennes familj inte får bo i en svin stia ;) haha
Nej, så illa vart det inte, låg bara utspridda saker över allt så jag har fixat ihop det och hängt in lite i garderoben :)

Nu sitter jag i Denise rum, som är mitt rum dom närmaste nätterna :) Är törstig så jag tror nog att jag ska göra som indianera gjorde: DRICKA ! ;)

Puss och Kram ses på stan!

Fest helg

I fredags vart de mycket igen på jobbet. Så på lördagen vart vi laddade som fan, men då helt plötsligt vart det förvånansvärt lugnt om man jämför med torsdagen och fredagen. Söndagen var stendöd på folk, det vart inget alls nästan.
I helgen så har de i alla fall vart lite festande, vi vart på bowlingen, Åbergs bar och hemma hos Malin. Det här va den roligaste helgen på länge :) Tack alla roliga och glada som vart med!

I söndags vart det bykrogen som vanligt, man får inte bryta traditionerna ;)
Igår var det dags för pulka åkning och grillning på Berget, det var det trevligaste!
Vi åt jättegod grillad fläskfilé (Malins marinad), potatisknyten med gul- och rödlök, tsatsiki, papritsiki och så drack vi varm choklad. Det här va det godaste!

Idag har jag åkt bräda, pappa skidor och Pernilla blades. Igår så åkte jag bräda och pappa skidor. Så har vi vart i Toppstugan och fikat båda dagarna, sen har vi vart i W-huset och ätit god buffé.

Har inte haft orken att blogga de senaste dagarna så det fick bli en snabb genomgång på helgen nu istället.
Pappa och mamma kom ju upp hit i lördags, så jag har ju försökt umgås med dom också :)
Imorgon kommer bror och hans familj upp på dagen, sen kommer syster och hennes familj på natten. Sen är hela familjen samlad, nästan i alla fall.
Skulle ju självklart vara trevligt om alla ni andra i släkten kunde komma upp med, för jag saknar alla lika mycket. Även mina vänner :)

Nu är det dags att sluta skriva och fixa ordning lite i mitt rum eftersom att syrran ska bo här med hennes familj.

Puss och Kram ses på stan!

RSS 2.0